Aleja Svetog Save 15, 78000 Banja Luka, BiH
Kontaktirajte nas na: +387 65 565 253 (Viber/WhatsApp)

Zdravstveni turizam

Medicinski turizam

Sada na jednom mjestu možete odabrati medicinsku uslugu kao i kliniku po vašoj želji i kombinovati je sa transportom, smještajem ili bilo kojom drugom uslugom koja vam je potrebna tokom boravka u Banjaluci.

Cijene zdravstvenih usluga u BiH su nekoliko puta niže nego u zemljama Zapadne Evrope, a kvalitet usluga i materijala su u skladu sa EU standardima.

Osim po prirodnim ljepotama i adrenalinskom turizmu, Banja Luka je već odavno prepoznata po vrhunskom ljekarskim kadrovima.

Dentalni turizam je poslednjih godina u izuzetnoj ekspanziji. Cijene zubarskih usluga u BiH spadaju među najniže u Evropi, a  izuzetna stručnost osoblja i materijali u skladu sa svjetskim standardima garantuju vrhunsku uslugu i blistav osmijeh.

Usluge:

 • Konzervativna stomatologija
 • Estetska stomatologija
 • Stomatološka protetika
 • Parodontologija
 • Ortodoncija
 • Oralna hirurgija
 • Hijaluronski fileri

 

U vrhunskoj oftalmološkoj klinici uz najnovije tehnologije možete obaviti liječenje svih bolesti, odnosno omogućavanje istog kvaliteta usluga kao i u najvećim oftalmološkim klinikama Beča, Ciriha, Tokija, ili Moskve.

Usluge:

 • Lasersko skidanje dioptrije
 • Druge metode korekcije dioptrije
 • Korekcija staračke dioptrije
 • Operacija sive mrene (katarakte)
 • Operacija kapaka
 • Operacija glaukoma

 

Rent Asistent preuzima ulogu organizatora i logističara u procesu povezivanja usluga u smislenu i efikasnu cjelinu, a poštujući želju klijenta. Zahvaljujući izvanredno postavljenoj infrastrukturi i saradničkoj mreži, Rent Asistent reaguje promptno, a kombinacija usluga ima logičan slijed i efikasnost, što implicira da je prazan hod sveden na minimum.

Naravno, svi oni željni ugodnog odmora u našoj regiji, neće ostati prikraćeni za kvalitetan smještaj. Rent Asistent je sklopila poslovnu saradnju sa nekoliko hostela i apartmana u našem gradu, u kojima svi naši pacijenti mogu ostvariti posebne cijene smještajnih usluga. U nadolazećim vremenima planiramo još snažnije proširiti suradnju s novim i dokazano kvalitetnim poslovnim partnerima, kako bismo vaš boravak u Banjaluci u svakom trenutku učinili još ugodnijim i povoljnijim.

Takođe, Rent Asistent će vam obezbijediti i uslugu prevoza sa i na aerodrom, u samom gradu i okolini kao i organizovane izlete  po vašoj želji (prevodioca/pratnju/turističkog vodiča).

Rent Asistent prednosti

One Stop Shop – koordinacija svih aktivnosti iz jednog centra/jednim pozivom klijenta. Visoka efikasnost, fleksibilnost, kratki rokovi ugovaranja potrebnih usluga, Jezička srodnost – laka mogućnost sporazumijevanja, mogućnost kombinovanja sa drugim turističkim sadržajima/prilika za odmor, visok komfor i ušteda vremena.

Kontaktirajte nas

Kancelarija Rent Asistent-a se nalazi u užem centru grada, čime je potencijalnim klijentima olakšan pristup. Obzirom da saradnici Rent Asistent-a komuniciraju na više stranih jezika, komunikacija sa klijentom teče bez prepreka.

Uključujući troškove putovanja i smještaja, ukupna cijena je i dalje višestruko niža nego u zemljama u regiji, a Banja Luka i njene prirodne ljepote će vam oduzeti dah pa ćete poželjeti da nam se vratite.

Uvjerite se sami i KONTAKTIRAJTE NAS JOŠ DANAS!

Kontakt info

Aleja Svetog Save 15, 78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina